+

Elindult a www.bulldogmania.hu

BOBU Zsu2019-09-25BOBUbobu, bobu alapítván, bulldog, kutyatáp, brit care, cibapet, canvit, sheila natúrkozmetikum,

Sokat gondolkoztunk hogyan tudnánk megteremteni az alapítvány működési költségeihez szükséges anyagiakat. Nyilván lehetne folyamatosan kérni és gyűjtéseket rendezni, de valahogy ez nem a mis stílusunk.

 

A BOBU a MI nagy álmunk. Amikor 2018. október 12-én hivatalosan is megalapult a Boldog Bulldog Alapítvány, akkor elhatároztuk, hogy mi nem úgy fogunk működni, mint az állatvédő alapítványok nagy része. Végül is…mi nem is vagyunk állatvédők. Nem azért mert nem szeretjük őket, hanem azért mert mi máshogy gondolkozunk. Ez nem jó vagy rossz. Mi egyszerűen ilyenek vagyunk.

 

Persze jól esik, ha valaki segít és nem vagyunk álszentek, nyilván nem utasítjuk vissza.  De nem szeretnénk, ha a velünk kapcsolatban lévő emberek, akik követik a munkánkat, azok kényszer alatt éreznék magukat, hogy adni kell.

 

Ezért úgy döntöttünk, hogy az alapítvány mindennapjai és a saját polgári foglalkozásunk mellett elindítjuk az alapítvány webshopját. Így a befolyó haszon egyértelműen az alapítványé.  A munka ugyan több lesz majd, hiszen egy hivatalosan és szabályosan működő webshoppal rengeteg háttérmunka van, amit a vásárlók nem is látnak. De szívesen dolgozunk vele, mert ha sikerül, amit megálmodtunk akkor ez a kis üzlet fenn tudja majd tartani az alapítványt és mi magánemberként talán hamarosan fellélegezhetünk és nem lesz szükség a mi anyagi támogatásunkra.

 

Lelkesek vagyunk. És hálásak azoknak, akik segítettek nekünk abban, hogy létrejöjjön a www.bulldogmania.hu . Mert ehhez olyan cégek kellettek, akik bíznak bennünk, hogy sajátunkként kezeljük majd a termékeiket.

 

Köszönjük szépen a Brit Care, a Canvit, a Sheila Natúrkozmetikumok és a Cibapet bizalmát!

Nektek pedig előre is köszönjük, hogy nálunk vásároltok!

Szép napot!

Zsu & Roland

Kapcsolat

  • Budapest 1239, Kelep utca 48.
  • 06202486663
  • bulldogmania2019@gmail.com

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.