+

Szofi

Szofi családja azért kért segítséget mert a fél éve melléjük szegődött kislánnyal nagy a baj. Sok orvosnál jártak és a nagy kuszaságban kicsit elvesztek.
Mikor megláttuk Szofit bevallom őszintén nem tudtam kontrollálni a könnyeimet. Az egy éves kislány pici fejletlen teste, a görbe első lábacskái és az összecsukló hátsó lábai azonnal megmutatták honnan jött. De nem csak a testi jelek, amik egyértelműen megmutatják, hogy egy szaporító áldozataként látta meg a napvilágot, hanem a lelki sebei, amik még fél év odaadó gondoskodás után sem tudtak begyógyulni.
Sajnos Szofi állapota nem jó. Mély fájdalom érzete egyáltalán nincs. A gerince deformálódott, a hátsó lábai nem tudják megtartani. Kellene egy MR vizsgálat, de jelen pillanatban Szofi még nincs abban az állapotban, hogy ezt meg lehessen kockáztatni. A szállítást miután ma ilyen állapotba került, egyelőre nem lehet megkockáztatni, amíg a lelke meg nem gyógyul egy kicsit. Ezért egyelőre marad a fizio.
A család magához vette és azóta szereti. Pedig az első három hónapban ki sem mozdult a fürdőszobából annyira félt. A ház ma is tele van a kis pelusaival, mert kimenni egyedül még nem tud. Fél év alatt a családot már megszokta. Szereztek neki kis kocsit, amivel az udvaron már tanulgat közlekedni. Minden nehézség ellenére vállalták őt, pedig tudják, hogy teljesen soha nem fog meggyógyulni. De szeretik. Nagyon. Olyan jó, igaz szívű emberek, akik minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy ez a kicsi lány a nehézségek ellenére is a lehető legjobb életet élje.
Ezért arra kérünk, hogy ha módodban áll, akkor segíts Szofinak és a családjának egy picit, hogy könnyebbek lehessenek a mindennapjaik.
További részleteket olvashatsz a következő oldalon:
http://bobu.hu/2019/04/30/szofi-a-pokolbol-a-legjobb-kezekbe-kerult/

BRIT CARE Adult Medium Breed - SZOFINAK
Ingyenes szállítás
BRIT CARE Adult Medium Breed - SZOFINAK

1 499 Ft-tól

Szofi a BRIT CARE Adult Medium tápot eszi. Neki és családjának az is hatalmas segítség ha megleped őt egy általad választott méretű táppal.

Neked nem kell mást tenned, mint az általad választott kiszerelésre kattintva kártyával elküldeni nekünk a támogatást. Mi pedig megvásároljuk és megoldjuk, hogy a táp eljusson Szofinak.
Így neked nem kell az üzletben megvásárolnod a tápot, a postázással bajlódni és posta költséget fizetni, csupán egy kényelmes kártyás "vásárlással" óriásit segíthetsz a kis Szofinak.

Kutyapelus - SZOFINAK
Ingyenes szállítás
Kutyapelus - SZOFINAK

999 Ft

Szofi sajnos vizelet és széklettartási problémákkal küzd, ami az hátsó végtagok lebénulásának köszönhető. A baba pelust leszerkeszti magáról, így a lakásban kihajtható pelusok vannak elhelyezve, amiket szerencsére már tanul használni.

Neked nem kell mást tenned, mint a pelusra kattintva kártyával elküldeni nekünk a támogatást. Mi pedig megvásároljuk és megoldjuk, hogy a pelus eljusson Szofinak.
Így neked nem kell az üzletben megvásárolnod a pelust, a postázással bajlódni és posta költséget fizetni, csupán egy kényelmes kártyás "vásárlással" óriásit segíthetsz a kis Szofinak.

Kapcsolat

  • Budapest 1239, Kelep utca 48.
  • 06202486663
  • bulldogmania2019@gmail.com

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.